Søg støtte igennem

Den nationale FLAG-pulje

National FLAG-pulje 2021-2023

Formålet med den nationale FLAG-pulje er at yde tilskud til projekter og aktiviteter, som skal bidrage til at fremme job- og vækstskabende erhvervsudvikling og beskæftigelse i de udpegede fiskeriområder. Projekter eller aktiviteter skal falde inden for følgende temaer: etablering og udvikling af mikrovirksomheder og små virksomheder, erhvervssamarbejde, innovation og fremme af en forskelligartet maritim økonomi.

Regeringen har besluttet at oprette en national FLAG-pulje, som en overgangsordning mellem sidste og indeværende programperiode for FLAG. Overgangsordningen gælder fra 2021 til 2023.

FLAG

FLAG står for lokal aktionsgruppe i fiskeriområderne. Projekter søges gennem de lokale aktionsgrupper i fiskeriområderne i Danmark, og skal leve op til de lokale formål, der fremgår af den gældende udviklingsstrategi. Nedenfor finder du de 10 aktionsgrupper:

 

Danmarkskort markeret med FLAG områder
Igangværende ansøgningsrunde

1. maj 2023 - 31. august 2023 kl. 12.00

Den 1. maj 2023 kl. 10.00 åbnes en ansøgningsrunde med ansøgningsfrist den 31. august 2023 kl. 12.00 for alle aktionsgrupper undtagen LLSÆ.

Følgende kan søge i denne ansøgningsrunde:

FLAG Nord dækker Frederikshavn og Hjørring kommuner. Du kan læse mere om aktionsgruppen her.

FLAG Jammerbugt dækker Jammerbugt kommune. Du kan læse mere om aktionsgruppen her.

LAG/FLAG Djursland dækker Norddjurs kommune. Du kan læse mere om aktionsgruppen her.

LAG/FLAG MANK dækker Kerteminde kommune. Du kan læse mere om aktionsgruppen her.

FLAG Vestjylland dækker Esbjerg, Ringkøbing-Skjern, Struer og Lemvig Kommuner. Du kan læse mere om aktionsgruppen  her. (Vær opmærksom på, at fra 2023 er Holstebro kommune ikke længere en del af FLAG Vestjylland).

LAG/FLAG Thy-Mors dækker Thisted og Morsø kommuner. Du kan læse mere om aktionsgruppen her.

LAG/FLAG Halsnæs-Gribskov dækker Halsnæs og Gribskov kommuner. Du kan læse mere om aktionsgruppen her. (Skifter navn til LAG/FLAG Gribskov-Halsnæs i 2023)

LAG/FLAG Bornholm dækker Bornholms kommune. Du kan læse mere om aktionsgruppen her.

LAG/FLAG Småøerne dækker de 27 småøer der er medlem af Sammenslutningen af Danske småøer. Du kan læse mere om aktionsgruppen her.

Kontakt

Netværkscenter for LAG & FLAG

Har du tekniske spørgsmål til ansøgningsportalen eller udfordringer med at indsende ansøgningen, skal du tage kontakt til Netværkscenteret.

Kontaktoplysninger

Lokale Aktionsgrupper

Før du går i gang med din ansøgning, bør du tage kontakt til koordinatoren i din lokale aktionsgruppe, som også kan hjælpe med generelle spørgsmål i forbindelse med din ansøgning.

Ansøgningsfrister

31. august 2023 kl. 12.00