Pulje til borgerdrevne dagligvarebutikker

Landdistriktspuljen yder i 2022-2024 tilskud til etablering og udvikling af borgerdrevne dagligvarebutikker.

Fordelingen af midler til puljen til borgerdrevne dagligvarebutikker er et resultat af aftale om "Mere liv i bymidter og landdistrikter" fra 29. november 2021 mellem regeringen (Socialdemokratiet) og Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Frie Grønne, Alternativet og Kristendemokraterne. Partierne blev enige om afsætte midler til medfinansiering af etablering og udvikling af borgerdrevne dagligvarebutikker. Til projekttypen udbydes 5,8 millioner kroner årligt i 2022-2024.

Ansøgningsfrist

Ansøgninger til Landdistriktspuljens efterårsrunde vedrørende etablering og udvikling af borgerdrevne dagligvarebutikker skal være Bolig- og Planstyrelsen i hænde inden 7. september 2022 kl. 12.00.

I anden ansøgningsrunde i 2022 bliver der udbudt 5,8 millioner kroner til projekter til etablering og udvikling af borgerdrevne dagligvarebutikker. 

Som ansøger skal du anvende ansøgningsskemaet for etablering og udvikling af borgerdrevne dagligvarebutikker. Du finder link til den digitale ansøgningsportal nedenfor.

Oversigt over projekter, der står til at opnå støtte ved de enkelte runder, bliver offentliggjort som pdf-fil nederst på denne side senest fire måneder efter ansøgningsfristen. Alle ansøgere får desuden svar direkte. Oplysninger om nye ansøgningsrunder vil også fremgå på statens-tilskudspuljer.dk

Vejledning, ansøgning og evaluering

Her kan du læse mere om projekttypens formål, samt praktiske informationer om ansøgningsproceduren og vilkårene for Landdistriktspuljens tilskud. Du kan desuden finde link til ansøgningsportalen samt det skema, du skal bruge til at evaluere gennemførte projekter.

Kontakt

Landdistriktspuljen

Ansøgningsfrist

Åben for ansøgninger

Ansøgningsfrist: 7. september kl. 12.00