Pulje til borgerdrevne dagligvarebutikker

Landdistriktspuljen yder i 2022-2024 tilskud til etablering og udvikling af borgerdrevne dagligvarebutikker.

Fordelingen af midler til puljen til borgerdrevne dagligvarebutikker er et resultat af aftale om "Mere liv i bymidter og landdistrikter" fra 29. november 2021 mellem regeringen (Socialdemokratiet) og Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Frie Grønne, Alternativet og Kristendemokraterne. Partierne blev enige om afsætte midler til medfinansiering af etablering og udvikling af borgerdrevne dagligvarebutikker. Til projekttypen udbydes 5,8 millioner kroner årligt i 2022-2024.

Ansøgningsfrist

I anden ansøgningsrunde i 2022 blev der udbudt 5,8 millioner kroner til projekter til etablering og udvikling af borgerdrevne dagligvarebutikker. 

Oversigt over projekter, der står til at opnå støtte ved de enkelte runder, bliver offentliggjort som pdf-fil nederst på denne side senest tre måneder efter ansøgningsfristen. Alle ansøgere får desuden svar direkte. Oplysninger om nye ansøgningsrunder vil også fremgå på statens-tilskudspuljer.dk

Kontakt

Landdistriktspuljen

Ansøgningsfrist

Lukket for ansøgninger.

Åbner igen i 2023.